Programul zilnic

 • 13:00 - 13:30. Preluat de la Scoala

  Elevul este preluat de la școală, în fiecare zi, prin intermediul unei firme specializate. Transportul se face cu un microbuz modern și semnalizat corespunzător.
 • 13:45 - 14:15. Recreere & activitati creative

  Odată ajunși la After School, copiii au parte de aproximativ 30 de minute de recreere, timp în care, vara, stau afară, la aer, bucurându-se de jocurile mingea, leagănele, tiroliana sau căsuța din povești, toate acestea aflate în curtea din spatele clădirii. Iar iarna, înăuntru, micuții se bucură de multitudinea de jocuri de societate menite să le stârnească creativitatea.
 • 14:15 - 14:50. Servirea mesei

  Punem preț pe alimentație. Meniul, servit la After School prin intermediul unei firme de catering, este analizat cu 4 săptămâni în avans de medicul nutriționist și de părinți. O dată pe săptămână se va servi o masă vegetariană, iar peștele va fi prezent în meniu de 2 ori pe lună. Masa constă în felul 1, felul 2, salată, desert și gustarea care se servește în jurul orei 16. Desertul și gustarea sunt proaspete, nimic nu este preambalat.
 • 15:00 - 17:00. Rezolvarea temelor de casa

  După terminarea mesei urmează o scurtă pauză, apoi, supravegheați atent de învățătoare, elevii se apucă de rezolvarea temelor de casă, iar cadrele didactice le oferă acestora suportul necesar în tot acest timp. Procesul de învățare se încheie în jurul orei 17, atunci când fiecare elev este preluat de părinte sau de firma de transport și pleacă spre casă cu ghiozdanul pregătit pentru următoarea zi de școală.
 • 17:00 - 18:30. Optionale

  După ora 17, Fritzi After School organizează diverse cursuri pentru a pune umărul la dezvoltarea talentelor asunse în fiecare din copii. Pe lângă diferite cursuri, precum muzică sau pictură, elevii pot rămâne în cadrul clubului nostru și pentru meditații suplimentare.
Mai mulți copii din aceași familie
540/luna/elev
Această ofertă este valabilă pentru familii care au mai mult de un copil inscris la Fritzi After School
Abonamentul lunar pentru al doilea copil este redus cu 25%
*prețul nu include masa (15 RON/zi)
Oferta de pret
725 RON/luna/elev
*prețul nu include masa (15 RON/zi)